Om Os

Illustrationer til boligindretningWho?

Vi er to søstre, som altid har delt en passion for at udfolde os kreativt. Siden vi var helt små, har vi konstant tegnet, malet, formet og farvet mens vi hørte lydbøger på kassettebånd (vi var især fan af Løvernes Konge!) og papirstrimler, lim og sakse lå spredt ud over køkkenbordet – der skal her falde en stor tak til en utroligt forstående mor!

Efter i mange år (vi nærmer os så småt de 30, men sshhh…) at have eksperimenteret med illustrationer og kreative projekter, har vi efterhånden fyldt vores hjem med diverse billeder og illustrationer fra gulv til loft, og er nu løbet ind i en afgørende pladsmangel. Derfor har vi lavet denne webshop med alle vores forskellige illustrationer og billeder, som vi synes kunne pynte i de fleste hjem.

What?

Vi har delt vores billeder ind i 3 forskellige kollektioner. Zentangled er håndtegnede billeder – altid sort på hvid baggrund – som består af en masse små mønstre, der tilsammen udgør en helhed. Disse billeder passer perfekt ind i den skandinaviske boligindretning og kan nemt kombineres med andre stilarter for at skabe et helt personligt udtryk. Vores Double Exposure billeder er resultatet af nysgerrig leg med naturens motiver. Vi kombinerer forskellige smukke motiver og skaber dermed et nyt spændende motiv, som afspejler naturens ro eller vildskab. Under Graphics har vi samlet et udvalg af billeder – nogle tegnet frit i hånden, andre lavet grafisk på computer – alle giver mulighed for at indrette dit hjem på en helt unik måde. Læs (og ikke mindst se) mere her.

Why?

Hvorfor lige navnet Fat Owl?!

Et af de første Zentangled-billeder vi lavede var en tyk ugle, som med sine store øjne og lidt naive udtryk vandt vores hjerter og dermed lagde navn til vores webshop. Du kan finde den lille laban her