Om Illustrationerne

Illustrationer til indretningen og boliginspiration – eller måske en personlig gave?

Hos Fat Owl Art sætter vi pris på spændende og inspirerende indretning af boligen! Efter at have eksperimenteret med illustrationer og kreative projekter, er vi efterhånden løbet ind i en afgørende pladsmangel. Derfor har vi lavet en webshop med alle vores forskellige illustrationer og billeder, som vi synes kunne pynte i de fleste hjem. Vi finder inspiration i vores omgivelser, naturen, tidens trends samt udvikling i livsstilsindustrien. Vi har opdelt vores kreative arbejde i tre kollektioner; Zentangled, Graphics og Double Exposure, der hver byder på deres egen stil og inspiration.

owl illustration indretning

Zentangled

har en simplistisk og monokrom stil, der passer godt til den skandinaviske boligindretning. De sorthvide illustrationer kommer med eller uden tekst og kan findes i både mere eller mindre nuttede udgaver.

summerback double exposure illustration i ramme

Double Exposure

er illustrationer, som kombinerer smukke motiver og resulterer i spændende billeder, med dybde og en nærmest 3D-lignende effekt. Med naturen som den bærende inspiration skaber Fat Owl illustrationer der forkæler øjet og lader tankerne vandre.

illustration grafisk i ramme

Graphics

byder på mange forskellige illustrationer, både håndtegnede og digitale, og her kan du finde noget for enhver smag. Fat Owl laver lige hvad der falder os ind, så instrumenter, kaniner, bøger og geometri er alt sammen muligt at se nærmere på under denne kollektion.